יום שלישי, 16 ביולי 2013

מתכון לעוגות גבינה ואוראו

אני חובבת ++ של ספרי בישול ואפיה.
אחד הספרים האהובים עלי הוא הספר של מרתה סטיוארט- " קאפקייקס". בזכות הספר למדתי להכין בכייף ובהנאה גדולה קאפקייקסים.

את המתכון לעוגות גבינה ואוראו לקחתי מתוך הספר, עמוד 104.

מתכון לעוגת גבינה במנות אישיות ,מאוד קל להכנה .

משלב עדינות ורכות של גבינת שמנת ומצד שני מתיקות וקראנצ'יות של שברי עוגיות אוראו.
קינוח מושחת ומרשים מאוד לאירוח.

יוצאים 20 עוגות אישיות כל עוגה שווה 4.5 נקודות שומרי משקל







המצרכים:

2 חבילות עוגיות אוראו שזה 32 עוגיות. 20 לשמור לתחתיות העוגה, 12 עוגיות קצוצים גס.
2 גבינת שמנת מסוג נפוליאון בטעם טיבעי, בטמפרטורת חדר ( ניתן להשתמש בגבינה לבנה + גבינת נפוליאון).
1 כוס סוכר 
1 כפית תמצית וניל
4 ביצים בטמפרטורת החדר.
1 שמנת חמוצה 
קמצוץ מלח

אופן ההכנה:

לקערת המיקסר שופכים את גבינת השמנת והסוכר ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.





מוסיפים תמצית וניל , מתחילים להוסיף את הביצים בהדרגה תוך ערבוב במיקסר. מוסיפים ביצה, מחכים שתיבלע בבלילה ורק אז מוסיפים עוד אחת, וכן הלאה.
מוסיפים את השמנת החמוצה וקמצוץ מלח, מוסיפים את העוגיות הקצוצות.
בתבנית למאפינס מניחים מנג'טים מנייר,על כל מנג'ט מניחים עוגיית אוראו.



שופכים באופן שווה את התערובת למנז'טים.
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל 20-25 דקות. יודעים שהעוגות מוכנות כאשר
 נוצרים מעין סדקים בעוגה.






מניחים לצינון.
מכניסים למקרר ל 3 שעות.
כאשר מגישים  בצלחת יש להסיר בזהירות את הנייר כך שעוגיית האוראו תהיה למעלה.










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...