יום שלישי, 26 בנובמבר 2013

מתכון לופל בלגי / פנקייק


קינוח שתמיד יש לי בבית, ניתן להכין ולהקפיא,


קינוח כל כך קל להכנה וכל כך טעים!   אחד מהקינוחים המוצלחים! 


ניתן לשדרג עם ממרחים מתוקים כמו שוקולד, חלבה, סירופ מייפל , פירות וכמובן גלידה .

מאותה בלילה ניתן להכין גם פנקייקס.

כ 6 וופלים או 10 פנקייקים

מבוסס על מתכון של קארין גורן

*** לצורך הכנת הופל יש צורך במכשיר מיוחד להכנת וופלים

מצרכים:



2 כוסות קמח
3כפיות אבקת אפיה
רבע כוס סוכר
2 ביצים
70 גרם חמאה מומסת
כוס חלב
כפית תמצית וניל
קורט מלח

אופן ההכנה:

בקערה שמים את כל החומרים היבשים ומערבבים מעט,



מוסיפים ביצים, חלב , חמאה ותמצית וניל, מערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
הבלילה צריכה להיות מעט סמיכה .



משמנים מחבת וופל בלגי ומחממים. יוצקים תערובת במצקת וסוגרים את המחבת.



מחכים כ 3 דקות ( כשכמות האדים פוחתת ) ומוציאים מהמכשיר.








מוסיפים תוספות שאוהבים.



להכנת פנקייקס – מרססים מחבת בספריי שמן ויוצקים מעט מהבלילה למחבת. הופכים כשמופיעות בועות על פני השטח. 





2 תגובות:

  1. נראה מעולה !


    דנה
    אתר הפנקייק הישראלי
    http://pancakerecipe.webzai.com/20pancakes

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...