יום רביעי, 20 בנובמבר 2013

מתכון מדהים לסלט ברוקלי טרי

סלט שהכרתי לראשונה כשגרתי בקפריסין, הוזמנו לצוהרים לחברים ועל השולחן היה את הסלט  המדהים הזה, שונה מהרגיל, סלט בריאות טעים ומזין, ניתן לשדרג אותו איך שרוצים ולפי טעם אישי.

הסלט הזה טעים מיד, אבל הוא גם טעים  אם משאירים אותו במקרר לכמה שעות



המצרכים:

שני ראשי ברוקולי טריות ביותר

חופן חמוציות

חופן של אגוזים כל סוג שאוהבים: פקאן, אגוזי מלך, צנוברים, קשיו, סומסום,צנוברים

מי שרוצה ניתן להוסיף תוספות כמו: בצל, עירית, פטריות,,גמבה ועוד ועוד...

לרוטב:

2 כפות מיונז
לימון בשפע ( לפי טעם, אני שמה לימון שלם).
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

חותכים את הברוקלי, ומפרידים לפרחים קטנים, ככל שיהיה יותר דק ככה יצא יותר טעים וקרנצ'י

מניחים את הברוקלי בקערת מים.



קולים את כל האגוזים, ומניחים להם להתקרר .

מסננים היטב את הברוקלי, ומערבבים את הברוקולי עם החמוציות

להכין את הרוטב ולערבב עם הברוקלי, להוסיף תערובת  אגוזים לערבב שוב

ולהגיש







 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...