מצרכים:
4 כוסות קמח
50 גר' שמרים
3 חלמונים ( צהוב)
1 ביצה שלמה
200 גרם מחמאה
חצי כוס סוכר
1 כוס מים
כפית גרידת לימון/תפוז
להכנת המרנג:
3 חלבונים
כוס ורבע סוכר
כפית נס קפה
אופן ההכנה:
בקערה שמים קמח, שמרים, סוכר, גרידת לימון. מוסיפים חלמונים, מחמאה וכוס מים.
מערבלים עד לקבלת בצק רך מאוד ומעט דביק.
עוטפים את הבצק בניליון נצמד ומכניסים את הבצק למקרר לשעתיים.
מכינים את המרנג:
מקציפים חלבונים , סוכר ונס קפה עד לקבלת קצף נוקשה ויציב.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים ל שלוש עיגולים.
פותחים כל עיגול לאורך ומניחים ממילוי המרנג.
מגלגלים לרולדה.
חותכים בסכין ומסדרים בתבנית אפיה, וכך הלאה עם שאר הבצק.
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להזהבה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה