View this post on Instagram ארטישוק מבושל במים ומלח- מתכון שמחזיר אותי לימי ילדותי, נוסטלגיה, במטבח המרוקאי הוא נחשב למעדן מלכים. קבלו מתכון הכי בסיסי לארטישוק מבושל , ויש גם סרטון הדגמה. מצרכים: 4 ארטישוקים 2 לימון מלח מים אופן ההכנה: ראשית שוטפים היטב את הארטישוקים במים. מכינים קערה עם הרבה מיץ לימון ומים, ביחס של בערך 2:1 לטובת המים. ככל שיהיה יותר מיץ לימון הם ישחירו פחות. למשימה זו אני משתמשת במיץ לימון משומר, שהוא זול יותר וגם ככה אפשר לשטוף אותו, חותכים את קצה הארטישוק , מנקים היטב . מניחים בסיר עם המים והלימון , חותכים את הלימונים לרבעים , מוסיפים לסיר, מוסיפים כף מלח . מבשלים על אש בינונית בין 35 ל - 40 דקות עם מכסה חצי פתוח עד לריכוך. יודעים שהארטיקוק מוכן כשעלי הארטישוק נתלשים בקלות. מגישים עם פלחי לימון. #ארטישוק #artichoke #homemade #memories #homefood #me #yummy #yum #tbt #photooftheday #ארטישוק #mykitchen #A post shared by Limor Scheuer (@limorsc) on Apr 4, 2020 at 11:42pm PDT
ארטישוק מבושל במים ומלח- מתכון שמחזיר אותי לימי ילדותי, נוסטלגיה, במטבח המרוקאי הוא נחשב למעדן מלכים. קבלו מתכון הכי בסיסי לארטישוק מבושל , ויש גם סרטון הדגמה. מצרכים: 4 ארטישוקים 2 לימון מלח מים אופן ההכנה: ראשית שוטפים היטב את הארטישוקים במים. מכינים קערה עם הרבה מיץ לימון ומים, ביחס של בערך 2:1 לטובת המים. ככל שיהיה יותר מיץ לימון הם ישחירו פחות. למשימה זו אני משתמשת במיץ לימון משומר, שהוא זול יותר וגם ככה אפשר לשטוף אותו, חותכים את קצה הארטישוק , מנקים היטב . מניחים בסיר עם המים והלימון , חותכים את הלימונים לרבעים , מוסיפים לסיר, מוסיפים כף מלח . מבשלים על אש בינונית בין 35 ל - 40 דקות עם מכסה חצי פתוח עד לריכוך. יודעים שהארטיקוק מוכן כשעלי הארטישוק נתלשים בקלות. מגישים עם פלחי לימון. #ארטישוק #artichoke #homemade #memories #homefood #me #yummy #yum #tbt #photooftheday #ארטישוק #mykitchen #
A post shared by Limor Scheuer (@limorsc) on Apr 4, 2020 at 11:42pm PDT
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה