View this post on Instagram תקשיבו לי ותקשיבו טוב , לשמור טוב טוב את המתכון של הלחמניות המושלמות לפסח. בחיפושי אחרי מתכון אחר ללחמניות פסח הגעתי לחן במטבח @heninthekitchen , מתכון שונה מכל הפחזניות לפסח שנקראות לחמניות.... והחלטתי לנסות... טוב וווווווואאאאאווו פשוט מושלם. הכי קרוב ללחמניות שניתן, לכו תכינו ולא תתחרטו חג שמח🌺 6 לחמניות בינוניות השימוש הוא בכוס מידה של 250 מ”ל מצרכים 1 שקית תערובת קמח להכנת מאפי שמרים לפסח (350 גרם) 1 כפית מלח 1/2 כף סוכר 2 ביצים 1/4 כוס שמן 1 כוס מים 6 תבניות אינגליש קייק קטנות חד-פעמיות מרופדות בנייר אפייה (ראה בסרטון( לציפוי- חלמון מעורבב עם מעט מים ומלח שומשום אופן הכנה: בקערת מיקסר עם וו גיטרה, לשים את תערובת הקמח, המלח והסוכר, לערבב. להוסיף את הביצים השמן והמים ולערבב כ-7 דקות על מהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת חלקה, ללא גושים ומעט נוזלית. להעביר את התערובת לקערה, לשמן מעט את פני הבצק ולכסות בניילון נצמד. לתת לתערובת לתפוח כשעה- שעה וחצי. בעזרת שתי כפות להעביר את תערובת הבצק לתבניות וליישר בעדינות את פני הבצק. לכסות בניילון נצמד ולתת לבצק מנוחה של חצי שעה. בינתיים להדליק את התנור ל-180 מעלות. לאחר מנוחה חצי שעה, להבריש בעדינות את הלחמניות בחלמון ולפזר מעט שומשום. להכניס לתנור לאפייה של כ-25-30 דקות, עד שהלחמניות שחומות. להוציא מהתנור ולכסות מייד במגבת מטבח כדי שהלחמניות יהיו רכות. לתת להן להצטנן לגמרי. בתיאבון #כשרלפסח #לחמניותכשרותלפסח #homemade#roll #happypesach #happyholidays #yummy #me #kosher #kosherforpassover #A post shared by Limor Scheuer (@limorsc) on Apr 9, 2020 at 6:18am PDT
תקשיבו לי ותקשיבו טוב , לשמור טוב טוב את המתכון של הלחמניות המושלמות לפסח. בחיפושי אחרי מתכון אחר ללחמניות פסח הגעתי לחן במטבח @heninthekitchen , מתכון שונה מכל הפחזניות לפסח שנקראות לחמניות.... והחלטתי לנסות... טוב וווווווואאאאאווו פשוט מושלם. הכי קרוב ללחמניות שניתן, לכו תכינו ולא תתחרטו חג שמח🌺 6 לחמניות בינוניות השימוש הוא בכוס מידה של 250 מ”ל מצרכים 1 שקית תערובת קמח להכנת מאפי שמרים לפסח (350 גרם) 1 כפית מלח 1/2 כף סוכר 2 ביצים 1/4 כוס שמן 1 כוס מים 6 תבניות אינגליש קייק קטנות חד-פעמיות מרופדות בנייר אפייה (ראה בסרטון( לציפוי- חלמון מעורבב עם מעט מים ומלח שומשום אופן הכנה: בקערת מיקסר עם וו גיטרה, לשים את תערובת הקמח, המלח והסוכר, לערבב. להוסיף את הביצים השמן והמים ולערבב כ-7 דקות על מהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת חלקה, ללא גושים ומעט נוזלית. להעביר את התערובת לקערה, לשמן מעט את פני הבצק ולכסות בניילון נצמד. לתת לתערובת לתפוח כשעה- שעה וחצי. בעזרת שתי כפות להעביר את תערובת הבצק לתבניות וליישר בעדינות את פני הבצק. לכסות בניילון נצמד ולתת לבצק מנוחה של חצי שעה. בינתיים להדליק את התנור ל-180 מעלות. לאחר מנוחה חצי שעה, להבריש בעדינות את הלחמניות בחלמון ולפזר מעט שומשום. להכניס לתנור לאפייה של כ-25-30 דקות, עד שהלחמניות שחומות. להוציא מהתנור ולכסות מייד במגבת מטבח כדי שהלחמניות יהיו רכות. לתת להן להצטנן לגמרי. בתיאבון #כשרלפסח #לחמניותכשרותלפסח #homemade#roll #happypesach #happyholidays #yummy #me #kosher #kosherforpassover #
A post shared by Limor Scheuer (@limorsc) on Apr 9, 2020 at 6:18am PDT
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה