יום שישי, 10 באפריל 2020

View this post on Instagram

ארטישוק א-לה רומנה! אני יודעת שאין ניג׳וס יותר גדול מלקלף ארטישוקים, אבל אחרי שתטעמו ארטישוק טרי קלוף, תתמכרו לטעם. באחריות. ארטישוק א-לה רומנה זה ארטישוק שמגיע מהמטבח האיטלקי. אפשר להכין כמות גדולה ממנו, ולשמור בצנצנת אטומה. המצרכים: 6 לבבות ארטישוק, חתוכים לרבעים 1 כוס שמן זית רבע כוס שמן קנולה 4 כפות חומץ 6 שיני שום, 1 עלה דפנה ענפי טימין מלח גס אופן ההכנה: מחממים מחבת על האש ומזהיבים את הארטישוקים והשום מכל צד . לפחות 15 שעה עד להתרככות של הארטישוקים . מניחים את כל הארטישוקים בצנצנת מוסיפים את השמן , שום , טימין, מלח , ו4 כפות חומץ סוגרים היטב . #ארטישוק #artichoke #ahlaromana#me #homemadefood #food #foodie #yummy #yum #vegan #vegetarian #mykitchen #

A post shared by Limor Scheuer (@limorsc) on

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...