כל הסלט שווה 23 נקודות שומרי משקל, כ 5 מנות = 5 נקודות למנה
מצרכים:
1 כוס קינואה מבושלת ( על כל כוס קינואה כוס וחצי מים רותחים , מבשלים כ 20 דקות עד שכל המים נבלעים והקינואה " נפתחת", מסננים ומקררים.)
2 גבעולי סלרי חתוכים קוביות קטנות
1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
2 בצלים ירוקים חתוכים עיגולים קטנים
חצי כוס חמוציות
חצי כוס פולי אדממה מבושלים
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס כוסברה קצוצה
מעט עלי נענע קצוצים
חופן גרעיני חמנייה או אגוזי מלך קלויים.
לרוטב:
שמן זית
לימון בשפע ( כ 2 לימונים)
מלח, פלפל גרוס
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל הירקות והקינואה, שופכים את הרוטב, מערבבים שנית ומוסיפים את האגוזים.
מומלץ להוסיף את הרוטב כ 10 דקות לפני ההגשה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה