יום שלישי, 8 באוקטובר 2013

סלט קינואה מושלם





כל הסלט שווה 23 נקודות שומרי משקל, כ 5 מנות = 5 נקודות למנה


מצרכים:
1 כוס קינואה מבושלת ( על כל כוס קינואה כוס וחצי מים  רותחים , מבשלים כ 20 דקות עד שכל המים         נבלעים    והקינואה  " נפתחת", מסננים ומקררים.)

2 גבעולי סלרי חתוכים קוביות קטנות

1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות

3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות

2 בצלים ירוקים חתוכים עיגולים קטנים

 חצי כוס חמוציות

חצי כוס פולי אדממה מבושלים

1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

1/4 כוס כוסברה קצוצה

מעט עלי נענע קצוצים

חופן גרעיני חמנייה או אגוזי מלך קלויים.

לרוטב:
שמן זית
לימון בשפע ( כ 2 לימונים)
מלח, פלפל גרוס 
  

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל הירקות והקינואה, שופכים את הרוטב, מערבבים שנית ומוסיפים את האגוזים.

מומלץ להוסיף את הרוטב כ 10 דקות לפני ההגשה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...