המתכון הזה חדש יחסית אצלי במטבח. הוא כל כך אהוב על ילדי ושאני מכינה את הקציצות האלה, אני יודעת שאין שום סיכוי שישרדו מספיק זמן .
את הקציצות הללו ניתן להגיש גם עם רוטב אדום ( אצלי הם לא שורדות 10 דקות ) הן יוצאות רכות ומתובלות והבורגול מוסיף לטעמן גם רכות וגם אווריריות. מומלץ בחום לקטנטנים. הן פשוט מעולות!
המצרכים:
1/2 כוס בורגול מושרה במים חמים כ 20 דקות , ומסונן
את הקציצות הללו ניתן להגיש גם עם רוטב אדום ( אצלי הם לא שורדות 10 דקות ) הן יוצאות רכות ומתובלות והבורגול מוסיף לטעמן גם רכות וגם אווריריות. מומלץ בחום לקטנטנים. הן פשוט מעולות!
המצרכים:
1/2 כוס בורגול מושרה במים חמים כ 20 דקות , ומסונן
250 גרם בשר חזה הודו
250 גרם בשר בקר
חופן גבעולי פטרוזיליה
2 כפות שמן זית
2 כפות שמן זית
1 גזר
1 בצל
1 ביצה
3 שיני שום
1 בצל
1 ביצה
3 שיני שום
כפית פפריקה אדומה
כף בהרט
מלח, פלפל
מלח, פלפל
שמן זית
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
שמן קנולה לטיגון
בנתיים בתוך מגימיקס שמים בצל, גזר, שום, פטרוזיליה ושמן זית. קוצצים היטב.
בקערה נפרדת מניחים את הבשר בקר והודו מוסיפים את תערובת הירקות ,בורגול מוסיפים ביצה ותבלינים.
מערבבים היטב הכל עד לתערובת אחידה ומכניסים לרבע שעה למקרר.
מחממים מחבת עם שמן , יוצרים קציצות ומטגנים כ 3 דקות כל צד , מוציאים לקערה עם נייר סופג .
זוללים...............
בקערה נפרדת מניחים את הבשר בקר והודו מוסיפים את תערובת הירקות ,בורגול מוסיפים ביצה ותבלינים.
מערבבים היטב הכל עד לתערובת אחידה ומכניסים לרבע שעה למקרר.
מחממים מחבת עם שמן , יוצרים קציצות ומטגנים כ 3 דקות כל צד , מוציאים לקערה עם נייר סופג .
זוללים...............
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה