יום שישי, 11 באוקטובר 2013

מתכון לקציצות בשר בקר והודו ובורגול

המתכון הזה חדש יחסית אצלי במטבח. הוא כל כך אהוב על ילדי ושאני מכינה את הקציצות האלה, אני יודעת שאין שום סיכוי שישרדו מספיק זמן  .

את הקציצות הללו ניתן להגיש גם עם רוטב אדום ( אצלי הם לא שורדות 10 דקות )  הן יוצאות רכות ומתובלות והבורגול מוסיף לטעמן גם רכות וגם אווריריות. מומלץ בחום לקטנטנים. הן פשוט מעולות!


המצרכים:
1/2 כוס בורגול מושרה במים חמים כ 20 דקות , ומסונן
250 גרם בשר חזה הודו 
250 גרם בשר בקר
חופן גבעולי פטרוזיליה 
2 כפות שמן זית
1 גזר
1 בצל
1 ביצה
3 שיני שום
כפית פפריקה אדומה
כף בהרט
מלח, פלפל
שמן זית

שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

בקערה שמים חצי כוס בורגול  עם  כוס מים רותחים ומשהים כ20 דקות. מסננים היטב



בנתיים  בתוך מגימיקס שמים בצל, גזר, שום, פטרוזיליה ושמן זית. קוצצים היטב.






בקערה נפרדת מניחים את הבשר בקר והודו  מוסיפים את תערובת הירקות ,בורגול מוסיפים ביצה ותבלינים.



מערבבים היטב הכל עד לתערובת אחידה ומכניסים לרבע שעה למקרר.



מחממים מחבת עם שמן , יוצרים קציצות ומטגנים כ 3 דקות כל צד , מוציאים לקערה עם נייר סופג .
זוללים...............






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...