יום שני, 22 ביולי 2013

עוגיות לב בציפוי רויאל איסינג לכבוד חג האהבה

אני ובעלי מכירים כבר לא מעט זמן, עברנו הרבה בחיים ותמיד נשארנו חזקים ומאוחדים,  האהבה עדין פורחת גם עם 3 בנים שובבים.
ובהזדמנות זו אני רוצה להגיד לך אהובי שהכל איתך יותר מיוחד וכל שניה איתך היא בלתי נשכחת,
תודה לך על שאתה פשוט אתה!
את הפוסט החגיגי ליום האהבה אני מקדישה לך.





המתכון הבא הוא מתכון בסיסי שניתן להכין ממנו עוגיות שמשמשות כבסיס לציפוי וניתן לקרוץ מהן כל צורה שתחפצו, הפעם לכבוד יום האהבה העוגיות בצורת לבבות.

להכנת העוגיות:
100 גרם סוכר 
200 גרם חמאה רכה מעט
300 גרם קמח
1 ביצה
מעט תמצית  וניל 

אופן ההכנה:
במיקסר מערבבים חמאה וסוכר עד שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים תמצית וניל וביצה לאחר מכן מוסיפים את הקמח מעבדים עד לקבלת בצק אחיד , לא דביק ונוח למגע.
להשטיח את הבצק ולהכניס לשקית ניילון נצמד (גם אם הוא מתפורר מעט)  
לעטוף היטב ולהכניס למקרר לשעה עד שהוא הופך יציב .
מוציאים את הבצק מהמקרר, לשים ומרדדים. 
קורצים בעזרת החותכנים צורות ומניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.


לצורך קשירת סרט אני קרצתי לבבות ויצרתי חור באמצע בעזרת קיסם שיפוד.




מחממים את התנור ל-170 מעלות ואופים כ-10 דקות עד להזהבה.
מניחים לצינון.



להכנת ציפוי הרויאל :
אבקת ה"רויאל אייסינג" בצבע ורוד מוכנה.
1 אבקת רויאל אייסינג בצבע לבן מוכנה

ההכנה:
לוקחים קערה שופכים אליה את האבקה הורודה, מוסיפים קצת מים (כל פעם כפית עד שמגיעים למרקם כמו של חומוס) ומערבבים. מכניסים את העיסה לתוך שקית זילוף .
באותה שיטה מכינים גם את האבקה הלבנה.

הכנת העוגיות:

חותכים בקצה את שקית הזילוף הורודה ומזלפים את הקרם בתוך העוגיה בעזרת קיסם "עוזרים" לרויאל להתפשט על העוגיה.



כדי ליצור את הלבבות הקטנים:
מזלפים נקודות קטנות מהרוייאל הלבן ובעזרת קיסם עוברים דרך הנקודות.
להלן דוגמא לזילופים ברויאל כולל הסבר ליצירת הלבבות




מניחים את העוגיות ליבוש של 24 שעות.
קושרים בסרט קישוט ומגישים.








טיפים:
את בצק העוגיות ניתן לשמור במקרר כ 3 ימים.
ניתן להקפיא את הבצק עד חודש.

רויאל שנשאר לנו ניתן להחזיק במקרר עד 4 ימים. ניתן גם להקפיא  לכ חודש ולאחר ההפשרה להוסיף מעט אבקת סוכר.

את העוגיות המעוטרות שומרים בקופסא אטומה לאחר שהרויאל התייבש לגמרי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...