יום שני, 1 ביולי 2013

מתכון לקציצות שניצל מטריפות

כל יום אני בדילמה חדשה מה להכין לילדודס לאכול?
יושבת חושבת ובסוף מגיעה לאותו דבר- שניצל!
הילדים שלי מטורפים על שניצל ולי נמאס להכין את אותו דבר . החלטתי שהפעם אני מגוונת .
את המתכון לקציצות שניצל מצאתי בספר של מיכל וקסמן ״ טעמים ראשונים״.
קציצות השניצל עשויות מחזה עוף טחון בתיבול מפתיע.
אם גם אתם שוברים את הראש מה להכין לאכול אז תתחילו לרשום .




חצי קילו שניצל טחון
1 בצל גדול קצוץ דק במעבד מזון או מגורר בפומפייה 
כוס פירורי לחם
ביצה
כף מיונז איכותי
כפית חרדל
פלפל,מלח
חצי כוס פירורי לחם
שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הבשר הטחון והבצל, מוסיפים ביצה, חצי כוס פירורי לחם, מיונז, חרדל מלח ופלפל
מערבבים בידיים עד לקבלת תערובת אחידה.


יוצרים כדורים ( בערך כ 15 ) ומשטחים לקבלת קציצה רחבה ופחוסה.
טובלים את הקציצות משני הצדדים בפירורי לחם שנותרו לנו ומטגנים עד שהן משחימות משני הצדדים ומבושלות לגמרי מבפנים
ניתן להגיש בתוספת פסטה




* ניתן להקפיא את הקציצות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...