יום שבת, 29 ביוני 2013

מתכון לעוגיות אוראו מטוגנות

באחת הנסיעות שלי לניו יורק , באחד הירידים ראיתי דוכן עמוס אנשים וכולם יוצאים עם קונוס עיתון ממולא במשהו שנראה כמו בצק מטוגן. הסקרנות אכלה אותי וניגשתי לדוכן שאלתי את המוכר מה זה ?המוכר ענה:
FRIED OREO COOKIES
אמרתי לעצמי מה מיוחד בעוגיות אוראו מטוגנות??
אכלתי עוגיה ונשארתי עם תחושה של מתתי- והגעתי לגן עדן, מיותר לציין שחיסלתי את כל הקונוס ב 3 דקות.
העוגיות נמסות בפה ומשאירות טעם לעוד...
חיפשתי את המתכון לעוגיות באתרים בחו"ל וכשמצאתי לא האמנתי כמה פשוט להכין אותם.
אני בטוחה שגם אתם תופתעו..


המצרכים:
חבילת עוגיות אוראו
1 חבילה של תערובת להכנת פנקייק
1 כוס חלב
1 ביצה
כפית תמצית וניל
שמן לטיגון עמוק
לבזיקה: אבקת סוכר

אופן ההכנה:
בקערה מקציפים את הביצה, חלב, תמצית וניל מוסיפים  את בלילת הפנקייק ומערבבים היטב לבלילה ללא גושים
עד שהתערובת חלקה.






טובלים את העוגיות לתוך הבלילה ומניחים בזהירות לתוך שמן הטיגון החם.


מבשלים עד שהעוגיות מקבלות צבע  חום זהוב, כ 2 דקות. 
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת לפני ההגשה.




בוזקים אבקת סוכר ומתענגים על כל ביס.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...