יום שישי, 28 ביוני 2013

מרמלדת משמשים

למה שוב משמשים?

כי עונת המשמשים היא קצרה, והשיא שלה הוא ממש עכשיו - עכשיו הם עסיסיים, מתוקים ואז הם נעלמים בבת אחת.

אז לפני שישכח מכם טעמם המופלא של המשמשים גשו להכין את המרמלדה.

קוביות של עונג חמצמץ עטופות בסוכר.

החומרים לריבה:

 קילו משמשים
600 גרם סוכר
4 כפות לימון סחוט

חומרים למרמלדה:
חפיסה של אבקת ג'לטין
חצי כוס מים
3/4 כוס סוכר

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את המשמשים הסוכר ומיץ הלימון,עד שהסוכר נמס .
    נותנים לתערובת לעמוד כ 10 דקות. 



2. בסיר גדול,על אש נמוכה מבשלים את המשמשים עד שרוב הנוזלים התאדו והריבה        
   מסמיכה.



3.בזמן שהריבה מתבשלת משרים את הג'לטין עם חצי כוס מים לרבע שעה..

4.מוסיפים את הג’לטין המומס לסיר ומערבבים היטב.

5. יוצקים את המרמלדה החמימה לתוך תבניות סילקון קטנות.





6. מקררים ל 24 שעות .

7. כשהמרמלדה התגבשה,טובלים ועוטפים כל חתיכה בסוכר מכל צדדיו.



8. מסדרים את הקוביות שכבה-שכבה על מנג'ט בתור כלי אטום.






 משוויצים לחברים שאתם הכנתם.









 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...