יום שישי, 28 ביוני 2013

מתכון לקאפקייקס וניל תות


סוף שנה הגיע והילדים יוצאים לחופשה ארוכה. אך לפני החופשה יש מסיבות סיום בגן.


הנה הסתיימה לה עוד שנה וגם הפעם כולם מופתעים שהיא עברה מהר מאוד. 

היום היה לדניאל שלי מסיבת סיום בגן, המסיבה התחילה, הילדים היו מדהימים והכל היה מושלם!

לא יכולתי שלא להתרגש מהילדים המקסימים ועיני נתמלאו דמעות.

אז לכל ההורים ולילדים שלנו שכ"כ מתרגשים לקראת השנה הבאה, ולילדים הבוגרים שעוזבים לכיתה א' , שיהיה בהצלחה, התחלה קלה וחלקה!

למסיבה השנה החלטתי שאני מכינה את הקאפקייקס וניל תות. מאוד קל להכנה וטעים בטירוף!







המצרכים:
  
2 ביצים

1 כוס סוכר לבן

3/4 כוס שמן קנולה

2 כפיות תמצית וניל

חצי כוס מיץ תפוזים 

1/3 כוס שמנת מתוקה

2 כוסות קמח תופח


תוספות לקאפקייקס:

ריבת תות 

* למי שלא אוהב ריבת תות ניתן להוסיף כל תוספת כמו: חלבה, חמוציות, ממרח לוטוס, וכו'......


להכנת הקרם/ ציפוי:

1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב 
1 חפיסה אינסטנט פודינג וניל 
 מעט תמצית בטעם פטל
 צבע מאכל אדום

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים עם הסוכר כ 3 דקות מוסיפים את השמן ובהדרגה את שאר המצרכים עד לקבלת
בלילה אחידה ללא גושים.





מניחים מנג'טים בתבנית שקעים ממלאים כל מנג'ט בחצי מהבלילה, מוסיפים מעט מהריבה וממלאים בבלילה עד 3/4 גובה

בתנור שחומם מראש 180 מעלות.





אופים כ 10-12 דקות עד להשחמה ושקיסם יוצא מעט לח ופירורי. מניחים להצטנן.







להכנת הקרם:

מקציפים שמנת מתוקה , חלב ואינסטנט פודינג וניל , כאשר מתקבלת קציפה יציבה מוסיפים תמצית פטל וצבע מאכל
ממשכים להקציף עוד כדקה שתים.







שהקצף מוכן מכניסים לשקית זילוף עם צנתר עגול.

מזלפים את הקרם מעל לקאפקייקס וטורפים!!!!







הוראות אחסון:

 יחד עם הציפוי יש לשמור את הקאפקייקס בקירור. ללא הציפוי אפשר לשמור בקופסא אטומה בטמפ' חדר.








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...